Hirdetés

A Sony új konzoljának a lelke AMD technológiára fog épülni

|

Se vége, se hossza a találgatásoknak a jövő konzol specifikációinak tekintetében. A mai napon a Sony "titkos" fejlesztéséről derültek ki megdöbbentő információk.

Hirdetés

Néhány magát megnevezni nem kívánó ex-AMD alkalmazott szerint tutira vehető, hogy a Sony egy olyan konzol kifejlesztésén fáradozik, melyben már AMD chip felel a grafikai megjelenítésért.

A hír azért érdekes, mivel az Xbox 360-ban Ati (ami ma már AMD) chip feszült, de a Playstation 3 az Nvidia megoldásában látta a jövőt. Viszont ha hinni lehet az AMD volt munkatársainak, akkor a Playstation 4-ben is hasonló megoldást fognak alkalmazni, mint az Xbox 720-ban. Abba bele sem merek gondolni, hogy netalántán ugyanazt a megoldást használja majd a két rivális, bár kétségtelen, hogy meglehetősen költséghatékony és fejlesztőbarát lenne a lépés.

A hírt sem az AMD, sem a Sony részéről nem volt hajlandó senki sem kommentálni, mondjuk megértem őket, hiszen a Sony elnöke meglehetősen szűkszavú közleményben tudatta a nagyérdeművel, hogy eszük ágában sincs elárulni bármit a PS4-ről az idei E3-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)