Hirdetés

A soron következő Call of Duty egy alternatív valóságban játszódhat?

|

Elképzelhető, hogy az új rész egy olyan világba kalauzol el minket, amiben meg sem történt a Kennedy-gyilkosság.

Hirdetés

Elég sok pletyka kering a neten az idei Call of Duty kapcsán, ami nagy valószínűséggel a Treyarch műhelyében készül, így az sem kizárt, hogy a Black Ops széria része lesz, és lehet, hogy a hidegháború során játszódik majd. Most pedig egy elég érdekes teória látott napvilágot a játék cselekményét illetően, ami nem is tűnik teljesen butaságnak.

Hirdetés

Egy régebbi elmélet szerint a Call of Duty: Black Ops világában a játék főszereplője, vagyis Alex Mason végzett John Fitzgerald Kennedyvel, az USA korábbi elnökével. Ehhez kapcsolódva osztotta meg a Twitteren egy viszonylag megbízható szivárogtató, TheGamingRevolution, hogy az új Call of Duty a Project Zeus kódnév alatt készül. Mindez azért lehet érdekes, mert létezik egy könyv, a Louis Rooker által írt Counsel of Zeus, ami egy olyan alternatív valóságot tár az olvasó elé, amiben nem ölték meg Kennedyt.

Nyilván benne van a pakliban, hogy nincs valódi kapcsolat a kódnév és a könyv címe között, hiszen a Zeus egy eléggé gyakran használt név, de arra is utalhat ez az egész, hogy a következő Call of Duty bizony elég izgalmas eseményeket fog majd bemutatni nekünk. Ha pedig bejön ez az alternatív valóságos megoldás, akkor simán lehet, hogy a jövőben még több ilyen sztorit fog elmesélni nekünk az Activision sorozata.

Szerintetek lehet valami ebben az elméletben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)