Hirdetés

A sorozat atyja a jövőben szívesen visszatérne a Silent Hill-szerű játékokhoz

|

Keiichiro Toyama szívesen csinálna egy Silent Hill-szerű játékot, most azonban másra ösztönzik a körülmények.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy új stúdiót alapított, ahol egy teljesen új játékon dolgozik a Silent Hill atyja, Keiichiro Toyama.

A készülő alkotás a Slitterhead címet viseli, amiről már bőven került is fel anyag az internetre, most pedig egy újabb videót publikáltak, amiben természetesen a készülő játékon van a hangsúly, szó esik azonban az alkotó jövőbeli ambícióiról is.

Hirdetés

Keiichiro Toyama nyíltan beszél arról, hogy a jövőben szívesen visszatérne a Silent Hill-szerű horror játékokhoz, elmondása szerint azonban most, hiába hangzik furcsán, túl jók ahhoz a körülmények.

"A jövőben valamikor szívesen csinálnék valamilyen klasszikus pszichológiai horrort, valami Silent Hillhez hasonlót. Mindazonáltal, azt inkább akkor csinálnám, mikor kevesebb forrásunk van, esetleg korlátozott az anyagi helyzetünk, és csak egy feladatra fókuszálhatunk. Jelen pillanatban olyan csapatunk van, akik az akcióra koncentrálnak, én pedig ki szeretném használni a képességeiket, hogy új irányba indulhassunk."

A kitérőt végül azzal zárta, hogy az elmondottak ellenére azért szeretne valami személyesebbet is csinálni a jövőben.

Toyama elmondta, a Slitterheadben is feltűnnek majd olyan horror elemek, amik összezavarhatják és megfélemlíthetik a játékost, mindezek mellett azonban az akció és harc is fontos szerepet kap. A most készülő cím tehát nem fog Silent Hill-szerű élményt biztosítani, az egyszerű ellenséges kaszaboláson azért így is túlmutat.

Toyama a közelmúltban elmondta, szerinte a Silent Hillt sokkal nehezebb lenne remake-elni, mint a Resident Evil játékokat, így inkább folytatásra számíthatunk, mintsem egy korábbi rész felújítására.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)