Hirdetés

A sötét és kilátástalan 41. évezredben egyetlen űrgárdistának sem kell egyedül harcolnia

|

Látványos trailer leplezte le, hogy a Warhammer 40,000: Space Marine 2 kooperatív módban is játszható.

Hirdetés

Míg az E3-at rendező ESA (Entertainment Software Association) csigalassúsággal reagált a változó körülményekre (pandémia, digitális átállás stb.), és folyton utóbb hibásnak bizonyult döntéseket hozott, addig a Geoff Keighley kezdeményezése nyomán született Summer Game Festnek csak néhány év kellett, hogy átvegye a legfontosabb videojátékos rendezvény helyét. Az idei kiadás tegnap este vette kezdetét egy közel kétórás nyitóműsorral, melyben minden nagyobb kiadó igyekezett helyet szerezni magának, köztük a Focus Entertainmenttel.

A franciák felhozatalának talán legjobban várt darabja nem más, mint a 2011-es Warhammer 40,000: Space Marine folytatása, amelyet a Relic Entertainment helyett már a Saber Interactive rak össze, és amelyben újra átvehetjük az irányítást az űrgárdisták Ultramarines káptalanjába tartozó kiválósága, Titus hadnagy felett. Őt az első részben még Mark Strong szinkronizálta, az új epizódban viszont már Clive Standen hangján szólal meg.

Hirdetés

Titusnak ezúttal nem orkok hordáival, hanem tiranidák végeláthatatlan özönével kell szembenéznie, és ahhoz, hogy megfékezze a lényeket, szüksége lehet némi segítségre. Épp ezért remek hír, hogy bár a Saber alkotása egyedül is játszható, ha akarjuk, két másik űrgárdistával is összefoghatunk, hogy együtt arassunk diadalt a csatamezőn az Istencsászár dicsőségére. A kooperatív kampány érdekessége, hogy ha nem érnek rá a barátaink (vagy ami sokkal szomorúbb, nincsenek barátaink), akkor MI-vel is helyettesíthetjük az élőerőt.

Megjelenési dátumot sajnos továbbra sem kapott a PC-re, PlayStation 5-re, valamint Xbox Series X|S konzolokra érkező Warhammer 40,000: Space Marine 2, azt ellenben megerősítette a kiadó, hogy 2023 telén számíthatunk rá. Ez azt jelenti, hogy ha minden terv szerint halad, december és február között ugorhatunk fejest a kalandba.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)