Hirdetés

A sötétben is megtalálod a Farming Simulator 22 gyűjtői kiadását

|

Igazi különlegességet ad a Giants Software korlátozott példányszámú csomag mellé.

Hirdetés

Többnyire rétegjátékkén gondolunk a szimulátorokra, amelyek kisebb, ám annál lelkesebb rajongótáborral bírnak, de akadnak azért olyan címek is, amelyek eladásai bőven meghaladják az egymilliós lélektani határt. Ilyen a Giants régóta futó Farming Simulator szériája is, amely már saját, évente megtartott rendezvénnyel bír (július 21-től 23-ig tart a FarmCon 21), és idén ismét munkát ad a virtuális gazdáknak.

Pontos megjelenési dátummal ugyan még nem rendelkezik a Farming Simulator 22, de azt már tudjuk róla, hogy PC-re, előző és jelenlegi generációs PlayStation és Xbox konzolokra, valamint Stadiára is megjelenik valamikor az utolsó negyedév folyamán. Sőt mi több, a legelszántabbak akár a limitált gyűjtői kiadás egy-egy példányára is lecsaphatnak majd.

Hirdetés

Utóbbi a megszokottnak mondható extrákon (2 poszter, 24 matrica, modolási útmutató) felül tartalmazni fog egy narancsszínben világító jelzőfényt is, amit valósidejű összeköttetésben áll a játékban szereplő munkagépekkel. Magyarán, ha a játékban épp villog a traktoron - teszem azt, szántás közben -, akkor az asztalunkon is. Az alapkiadás pedig annyiban lesz majd érdekesebb az átlagosnál, hogy régiótól függ, melyik gép (Massey Ferguson 8S, Fendt 900 Vario, Case IH Magnum 340 vagy Zetor Crystal) kerül a borítóra.

Mindezzel párhuzamosan kiderült, hogy a Farming Simulator 22 gazdasági része egy fokkal összetettebbé válik, mivel bemutatkoznak a termelési láncok. Tehát aratást követően feldolgozásra szállítjuk a terményt (a malomban lisztet őrölnek búzából), ez a folyamat akár több szakaszból is állhat (a lisztből kenyeret sütnek a pékségben), mielőtt a készterméket eljuttatnánk a végső árusító helyre. A létesítmények némelyike már akkor üzemkészen állni fog, amikor elindítjuk vállalkozásunkat, de újabbakat is építhetünk majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A dolgok jelen állása szerint a Farming Simulator három térképpel rajtol el, az átdolgozott alpesi Erlengrat ismerős lehet a veterán farmereknek, de a másik kettő vadonatúj. Az amerikai Közép-Nyugat inspirálta Elmcreek hatalmas kiterjedésű gazdaságoknak való, amit a fejlesztők rohanó folyókkal, vízeséssel, autópályával és hegyeket átszelő alagutakkal, sőt baseball stadionnal, gigantikus silókkal, benzinkutakkal és a horizonton felbukkanó felhőkarcolók látványával igyekeztek hangulatossá és autentikussá varázsolni.

Ti várjátok már, hogy újra traktor nyergébe pattanjatok?

Platformok: Google Stadia PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)