Hirdetés

A Space Punks gyakorlatilag egy felülnézetes Borderlands a Shadow Warrior fejlesztőitől

|

Ha imádtad a Gearbox játékának hangulatát és dizájnját, akkor a Flying Wild Hog új projektje tetszeni fog.

Hirdetés

A Space Punks egy új IP a Hard Reset és a Flying Wild Hog srácaitól. Egy izometrikus nézetű, online kooperatív ARPG, amiben őrült fegyverekkel lövöldözhetünk szörnyekre, gyűjtögethetünk cuccokat és lazulhatunk a haverokkal. Úgy fog működni, mint bármelyik looter shooter, csak felülről látjuk az eseményeket.

Aki imádta a Diablo játékokat és szerette a Borderlands félőrült világát, annak érdemes lesz belenéznie a Space Punksba, mert az első ránézésre a két franchise legjobb részeit örökölte.

Hirdetés

A cél nyilván az akció és a zsákmány, amit négy különböző karakterrel is kergethetünk majd. A lenti trailer megmutatja, hogy nagyjából mire számíthatunk, de arra sem kell sokat várnunk, hogy mi magunk kipróbálhassuk a mókát.

A Space Punks Early Access verziója már július 14-én, azaz a jövő héten megjelenik PC-re, ráadásul egy nyílt béta is tervben van valamikor az év vége tájékán. A konzolos változatok 2022-ben érkezhetnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)