Hirdetés

A Spider-Man Remaster végre megkapta azt a funkciót, amire a rajongók annyira vártak

|

Korábban nem volt lehetőségünk a 2018-as játék mentéseit átemelni a PlayStation 5-ös Spider-Man Remasterbe, de szerencsére immár mindez megváltozott.

Hirdetés

Megérkezett a Spider-Man Remaster legújabb frissítése, amelynek köszönhetően a PlayStation 4-es Spider-Man játék mentései végre-valahára átemelhetővé váltak a PlayStation 5-ös, felújított kiadásba is.

Ezzel párhuzamosan az eredeti, 2018-as játék is bővült: elérhetővé vált ugyanis benne az a három új Pókember-ruha, amelyek eddig csak a Spider-Man Remasterben voltak hozzáférhetőek.

Hirdetés

A mostani patchet hatalmas felzúdulás előzte meg, mikoris kiderült, hogy a Remaster nem lesz képes kezelni a két éve megjelent, eredeti játék mentéseit, így aki ki akarja próbálni az újrakevert verziót, annak teljesen a legelejéről kell elkezdenie a kalandot akkor is, ha esetleg korábban már kiplatinázta Peter Parker történetét. Nos, az Insomniac meghallgatta a panaszos hangokat, és sikerült összehozni a frissítést. Így váljon valóra minden vágyunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)