Hirdetés

A Squad öt év után végre elkészült

|

A játék rajongói pezsgőt bonthatnak: hosszú korai hozzáféréses szakasz után eljött a hivatalos megjelenés napja.

Hirdetés

A Squad egy komoly katonai lövölde, ami a hangsúlyt az osztagok csapatmunkájára helyezi. Ugyan nem egy ArmA szintű szimulációról van szó, de realitás tekintetében közel áll hozzá. Ha sikeresek akarunk lenni benne, meg kell tanulnunk elvégezni az osztag tagjaként ránk eső feladatokat. Egy online lövöldéről van szó, de a frakcióknak és csapatmunka-központú játékmenetnek köszönhetően egészen egyedi élményt ad. 

Hirdetés

Nem csoda, hogy a rajongótábor mindvégig kitartott mellette még az öt éves Early Access periódus ellenére is. A játék végre hivatalosan is megjelent egy nagyobb csomag társaságában. Érkezett egy új csatatér, egy új frakció, és bekerült az 50v50-es összecsapásokat támogató matchmaking.

Aki egy komolyabb háborús élményt szeretne, annak érdemes lehet ránéznie. A következő néhány napban akciósan lehet beszerezni a megjelenési promóciónak köszönhetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)