Hirdetés

A Squadron 42 nélkül zajlott le a Star Citizen éves eseménye

|

Az egyjátékos modul nem kapott említést, a Cloud Imperium inkább a Star Citizen magját adó többjátékos élményről mesélt.

Hirdetés

Továbbra is megállás nélkül gyűlik a pénz a Cloud Imperium Games több mint tíz éve készülő játékára, a fejlesztőcsapat pedig így érthető módon nem siet, hogy befejezze a projektet. A CitizenCon során sem a megjelenési dátumról beszéltek, nem jutott szerephez a Squadron 42, sőt, élő gameplay bemutató sem volt, de ezt-azt azért hoztak a rajongóknak.

Miután Chris Roberts elmondta, milyen kihívásokat jelentett az átállás az otthoni munkavégzésre, azt is megjegyezte, hogy 2020-ban és 2021-ben a napi játékosok átlagos száma két-háromszor annyi volt, mint 2019-ben. Az alfa változat ugye folyamatosan bővül, ezt lehet kipróbálni az ingyenes hétvégéken.

Hirdetés

A műsor keretében meséltek a jelenlegi univerzumról és a Pyro rendszerről, amiben gyönyörűek lesznek a felhők, a bolygókat megjelenítő technológia fejlesztéséről és a bázisépítésről, a Vulkan technológia alkalmazásáról, valamint bemutatták az Origin 400i hajót, szó esett a hangokról, a kereskedelemről és az inventoryról, a dinamikus eseményekről, és a szerverrendszer átalakulásáról.

Továbbra sincs kitűzött megjelenési dátum; a játék akkor lesz kész, amikor úgy érzik, kiadható. Idén még jöhetnek frissítések, viszont a harmadik negyedévre ígért 3.15 még nem érkezett meg, így valószínűleg a 3.16 is jövőre csúszik.

A CitizenCon alatt közel 2 millióval nőtt a támogatás összege. A játék jelenlegi állapotában 45 dollárba kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)