Hirdetés

A Square Enix lefoglalta a Just Cause 4 domaint

|

Még a harmadik rész sem jelent meg, de már a negyedikről is hallani hírt.

Hirdetés

Tavaly óta nem sokat lehetett hallani a Just Cause 3-ról, pedig időnként felröppentek ilyen-olyan hírek, még a moziról is. Most annyiban változott a helyzet, hogy nem a harmadik részről, hanem egyből a negyedikről szólnak a hírek, miszerint a Square Enix bejegyeztette a JustCause4.com domaint, ami kizárásos alapon nem utalhat másra, csak a negyedik részre (elnézést, hétfő van).

Sőt, a cég biztosra akart menni, így nem csak a .com foglalást cselekedte meg május 18-án, hanem különböző országoknak megfelelően is stoppolta a nevet, úgymint JustCause4.fr, JustCause4.co.ok, JustCause4.de, és JustCause4.it. Hivatalos bejelentése azonban nincs a negyedik résznek, mint ahogyan a harmadikról sem lehet tudni, hogy mik a tervek vele. Ha valaki lemaradt volna a jó Duncan Just Cause 2 tesztjéről, akkor itt pótolhatja a hiányosságot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)