Hirdetés

A Square Enix több új játékot is be fog jelenteni a következő hónapokban

|

Indulhat a nagyüzemi találgatás. Vajon mit akar bejelenteni a Square Enix, és az miért nem a Final Fantasy VII Remake második fejezete?

Hirdetés

A Square tartott egy tájékoztatót a befektetőinek, és az ott elhangzottak alapján a kiadó azt tervezi, hogy a július-augusztus időszakban több játékot is bejelentenek majd. A Square Enix korábban azt nyilatkozta, hogy nem fognak E3 helyetti online eseményt tartani, mivel a COVID-19 lelassította a munkatempót, inkább egyesével fognak beszélni az újdonságaikról.

Hirdetés

A kiadó stúdiói dolgoznak jelenleg több játékon is, köztük a Project Athián, ami egy meglehetősen érdekes akciójátéknak tűnik PS5-re és PC-re, és nagyon szívesen látnánk többet belőle a következő hetekben. Ezen felül tudjuk, hogy dolgoznak több Dragon Quest projekten, és bár meglepődnénk, ha bejelentenék a Dragon Quest XII-t, alapvetően az sem lehetetlen.

Az sincs kizárva, hogy kapni fogunk egy új, a The World Ends With You-hoz kötődő játékot. Tekintettel arra, hogy a sztoriból már készül egy anime sorozat, most lenne tökéletes alkalom egy új epizódhoz vagy tie-in játékhoz.

Ami a legvalószínűbb, hogy a közeljövőben még nem fognak PS5 és Xbox Series X exkluzívokkal dobálózni. A kiadó néhány hónapja azt nyilatkozta, hogy a közeljövőben mindkét konzolgenerációra tervezik megjelentetni a játékaikat.

Ti minek örülnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)