Hirdetés

A Square kérelmezte a Hitman: Absolution bejegyzését

|

Akárhogy is tagadja a Square Enix, egyre biztosabb, hogy kapunk egy ötödik Hitman részt.

Hirdetés

A jelenleg bejegyzésre váró Hitman: Absolution név jelentheti, hogy mindenki kedvenc vonalkódos tarkójú bérgyilkosa, a 47-es ügynök visszatér, de az is elképzelhető, hogy az eddigi négy részt összefoglaló csomagot kapunk.

Így vagy úgy, mi mindkettőnek örülünk, bár tény, hogy már legalább ötször végiggyilkoltuk magunkat az összes részen, de a Hitman széria is azon játékok közé tartozik, amelyek megunhatatlanok. Több jel mutat arra, hogy a Hitman: Blood Money utáni részt az E3-on hozzák nyilvánosságra, mindenesetre egyelőre kénytelenek vagyunk várni. Szerintetek egy HD gyűjtemény, vagy egy teljesen új játék van soron?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)