Hirdetés

A srác, aki három és fél perc alatt végigvitte a Tony Hawk's Pro Skater 2-t

|

3 perc és 26 másodperc. Azt mondod lehetetlen? Hát, nem az.

Hirdetés

A Tony Hawk's Pro Skater sorozat a gyermekkorom egy jelentős szeletkéjét emésztette fel, pedig megállni is alig tudok egy gördeszkán. De, hát ezért olyan fantasztikusan a videojátékok, nem?

Akkoriban végtelen elégedettséggel töltött el, amikor kilencedik nekifutásra sikerült összeszednem annak a rohadt SKATE-nek az össze betűjét, vagy nagy nehezen, rengeteg idegeskedés árán összekapartam a Sick Score-t. Ahogy a nőknél a szülési fájdalom, úgy a Tony Hawk's Pro Skater okozta kín is elfelejtődik, mára már csak a töménytelen mennyiségű beleölt óra és a zseniális zene maradt meg bennem.

Azt hiszem meglehetősen biztosan állíthatjuk, hogy GerorgeThePlushie sem először játszik a Tony Hawk's Pro Skater 2-vel, ugyanis nemcsak, hogy alig három és fél perc alatt kiakasztja a játékot, de még a menüben is olyan gyorsan lépked, hogy alig tudom követni. A "retry" gombot én is gyorsan megtaláltam annak idején.

A YouTuber a videóban azt is megemlíti, hogy a speedrunt nem tudta betolni a Speed Demos Archive-ba, mert a játék alatt nem futott a Fraps, ami ezek szerint alapkövetelmény. Na, akkor most megyek és megnézem, hogy meg lehet-e ezt még valahol vásárolni...

Egyébként George egy Tony Hawk's Pro Skater 3 speedrunt is tolt már.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)