Hirdetés

A srác, aki (majdnem) mindenkit kinyírt a Fallout 3-ban

|

Végülis ez is egy életcél. Many A True Nerdnek hét hónapba telt, hogy a Fallout 3 összes nemjátékos karakterét megölje.

Hirdetés

Január 19-én a Many A True Nerd nevű felhasználó elkezdte végigjátszani a Fallout 3-at, de nem azért, hogy minél gyorsabban teljesítse a fő vonalat, vagy hogy bejárja a világot. A célja az volt, hogy az egyébként sem túl népes világból minden élőt a túlvilágra küldjön.

„Kíváncsi voltam arra, hogy mennyire rugalmas a sztori, hogyan reagál a játék, ha megpróbálom áthágni a szabályokat és folyamatosan megtámadni azokat, akikkel barátságban kéne lennem” - nyilatkozta. Az eredmény nem mindig ugyanaz, van hogy ha valakit megölünk, a vele egy frakcióba tartozók akkor is ránk támadnak, ha nem látták a gyilkosságot, és van, hogy a gyerekek akkor is barátságosak, ha a szüleiket mészároljuk le. Azt is kipróbálta, hogy ha megöli az Overseert, a lánya, Amata hogyan reagál. Nos, mint kiderült, követi apja hulláját, egész pontosan a torzóját: ha feladaraboljuk a testet és elráncigáljuk bizonyos részeit, nem fogja különösebben érdekelni, csak a torzót hajlandó követni. 

Nyilván voltak olyanok, akiket nem lehetett megölni, de a legfőbb érdekesség, hogy bizonyos NPC-k viselkedése hogyan változott, ha MATN a vele bármilyen kapcsolatban álló többieket megölte. Shrapnel, Rivet Cityben tanyázó fegyverkereskedő például elmenekül, ha kinyírjuk Flaket, és elkezd gyilkolászni. Mivel a játék halhatatlanná teszi, annak ellenére, hogy gyenge felszerelése van, mindig ő győz, csak időbe telik. Az első részt feljebb találjátok, ha további érdekességekre is kíváncsiak vagytok, nézzétek meg a többi videót is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)