Hirdetés

A srác, aki tévésorozatot csinált a The Last of Us-ból

|

A The Last of Us-t végigjátszani az igazi élmény, de a története olyan erős, hogy még egy filmet vagy sorozatot is össze lehet vágni belőle.

Hirdetés

A The Last of Us-t mi is kamerák előtt játszottuk végig Sirius barátommal (az első pár epizódnál csak hang van), hogy azok az emberek is belekóstolhassanak a játékba, akiknek esetleg nincs lehetőségük rá. Márpedig ezt meg kell tapasztalni, mert a Naughty Dog csodájánál kevés dolog bizonyítja jobban, hogy milyen fantasztikus dolog is tud lenni a videojáték.

Grant Voegtle is ezzel a céllal látott neki a The Last of Us tévésorozat-szerű újragondolásának. "Halottam, hogy emberek meg akarták osztani családjukkal a The Last of Us történetét, de arra nem volt idejük, hogy leültessék őket és végigjátsszák a játékot. [...] Ez motivált, hogy tovább dolgozzam [a projekten]". 

A The Last of Us mély története és végtelenül összetett karakterei akár egy mozifilmben is megállnák a helyüket, amit egyébként Neil Druckmann már intéz is. Voegtle viszont magából a játékból készítette el a sorozatát, összevágva az átvezető videókat azokkal az ügyesen koreografált játékmenet-részletekkel, amiket a saját végigjátszása során rögzített. Az eredmény zseniális lett, már a trailer is meghozza az ember kedvét ahhoz, hogy újra nekiüljön a játéknak.

Ha tetszett a trailer, akkor akár az egész sorozatot is végignézhetitek, illetve érdemes elolvasni azt az interjút, amit a The Verge készített az alkotóval.

Mit szóltok? Bennetek is mély nyomot hagyott a The Last of Us?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)