Hirdetés

A Stadia él és virul - legalábbis a Google szerint

|

A Google szerint nincs baj, csak akkor nem értjük, hogy miért kell bizonygatni.

Hirdetés

Minden jel arra mutat, hogy nem áll túl jól a Stadia szénája. A Google februárban leállította a saját fejlesztésű játékokkal kapcsolatos munkálatokat, május elején pedig a platformért felelős csapat vezetője is lelécelt.

Ennek fényében nem meglepő, hogy a Stadia egyre kevésbé vonzó platform a játékosok számára, a Google azonban egyelőre nem akarja feladni a küzdelmet, ahhoz ugyanis túl sok időt és pénzt invesztált a projektbe.

Hirdetés

A GamesIndustry-nak adott interjújában a Stadia marketinges csapatának főnöke elmondta, nagyon büszkék arra, hogy milyen jól haladnak az idei célok teljesítésével, a Stadia tehát még véletlenül sem haldoklik.

"Azt javaslom azoknak, akik nem hisznek bennünk, hogy csak figyeljék, ahogy a Stadia minden korábbi ígéretét teljesíti majd. Tovább nő a Stadia Makers program és olyan kiadókkal szerződtünk le, mint az EA, a Capcom, a Ubisoft és a Square Enix."

Megemlítette, hogy a platform a Resident Evil Village mellett korábbi AAA címekkel is bővül, mint például a Resident Evil VII és a Fallen Order, melyek a Stadia Pro előfizetésben lesznek elérhetőek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)