Hirdetés

A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl káprázatos képeken mutatja be a zóna szépségét

|

Ismét sínen van a régóta várt FPS fejlesztése, és bár az eredeti premierdátumot már jócskán lekéste, legalább újabb ízelítőt kaptunk belőle.

Hirdetés

A S.T.A.L.K.E.R. 2 talán nincs olyan mélyen fejlesztői pokolban, mint az elődje volt, de kétségtelen tény, hogy a projekt nem halad a tervek szerint. Ezúttal azonban a késésekhez kevés köze van a fejlesztőcsapatnak: a közelmúlt tragikus eseményei (gy.k.: az Oroszország által Ukrajna ellen indított és cinikusan különleges hadműveletnek nevezett háború) a hibásak azért, hogy még mindig nem kalandozhatunk a zónában.

Azt követően viszont, hogy a fejlesztők nagyobbik hányada áttette székhelyét Prágába, folytatódhatott a fejlesztés, a srácok pedig teljes erejükkel azon vannak, hogy még 2023-ban leszállíthassák a régóta várt folytatást. A mostani képeket elnézve már nincs messze az alagút vége.

Hirdetés

Az Unreal Engine 5 által mozgatott csodálatos nyílt világ még a nukleáris apokalipszis árnyékában is gyönyörűen néz ki. A GSC Game World láthatóan kitanulta az új motor minden trükkjét, hogy azokat bevetve elkényeztesse a komolyabb grafikus kártyákkal, illetve Xbox Series X|S konzolokkal rendelkező kalandozókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)