Hirdetés

A S.T.A.L.K.E.R. 2 hivatalosan is 2023-ra csúszik

|

A háború miatt ez keveseket lephet meg, de a tegnapi Xbox műsor hivatalosan is megerősítette a játék csúszását.

Hirdetés

Az Ukrajnában zajló háború miatt a GSC Game World kénytelen volt elköltöztetni kijevi irodáját, mivel az oroszok megtámadták a várost. Májusban a fejlesztők jelezték, hogy keményen dolgoznak a S.T.A.L.K.E.R. 2-n, de már akkor kérdéses volt, hogy tartható lesz-e a 2022. december 8-as dátum.

Tegnap este, az Xbox bemutató alatt hivatalossá vált, amit már sokan sejtettünk: 2023-ra tolódott a sandbox lövölde megjelenése. Nem kerítettek neki nagy feneket, nem is kapott külön figyelmet a játék a prezentáció során, de a következő egy évben érkező címek között azért felfedezhették az élesebb szeműek.

Hirdetés

Az Xboxos megjelenéseket mutató infógrafikán a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl is ott figyelt, de ezúttal már a 2023-as szám alatt. Ez azt jelenti, hogy a GSC Game World a költözés és a körülmények miatt nem tudta idénre összerakni a cuccot.

A csúszás abszolút érthető, és remélhetőleg az extra időben a srácok képesek lesznek a lehető legjobbra csiszolni a legendás játék folytatását. Persze mindettől függetlenül most az a legfontosabb, hogy biztonságban vannak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)