Hirdetés

A Star Ocean fejlesztőinek új motorja

|

A tri-Ace egy videóban mutatja be új grafikus motorját.

Hirdetés

A tri-Ace egy japán játékfejlesztő stúdió, mely leginkább szerepjátékokat gyárt, legtöbb művüket pedig a Square Enix adja ki.

A fejlesztők egyik leghíresebb játéka a Valkyrie Profile, mely PlayStation-re és PSP-re jelent meg. Nem rég a csapat egy videóval demonstrálta új grafikai engine-jét:

A videó nem egy létező játékot mutat be, hanem a renderelő engine-t akció közben. A karakterek ismerősek lehetnek egy-két RPG rajongónak, a tri-Ace korábbi játékaiból. A csapat legutóbbi játéka a Star Ocean: The Last Hope volt, mely tavaly jelent meg Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. Vajon mit terveznek következő játékként a srácok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)