Hirdetés

A Star Wars Battlefront direkt nem egy Battlefield

|

Sokan azért támadják a Star Wars Battlefrontot, mert túl Battlefieldes, sokan pedig azért, mert kevesebb, mint a Battlefield. A DICE-nak megvan a terve.

Hirdetés

Star Wars Battlefront még vezethető AT-AT és Halálcsillag nélkül is nagyon ígéretesnek tűnik, de ennek ellenére sokan már látatlanban is támadják a játékot. Valaki azért, mert nem eléggé olyan, mint a Battlefield, sokan pedig azért, mert túlságosan is hasonlít hozzá. Jaj, ez a játékvilág.

Foglalkozzunk most egy kicsit azzal a táborral, akik azt nehezményezik, hogy a Star Wars Battlefront a squadok, a kasztok és a felszerelés tekintetében nem rendelkezik olyan mélységekkel, mint a Battlefield-sorozat. A DICE vezetője, Patrick Bach elmondása szerint ez direkt van így.

- mondta Bach a The Guardiannek. 

"Egy teljesen más szemszögből közelítettünk. Jól tudjuk, hogy egy ilyen játék törzsközönsége egészen más, mint a Battlefield közönsége. Van átmenet, de a Star Wars-rajongók egy Star Wars-játékra számítanak, nem egy Battlefieldre. Arra koncentráltunk, ami igazából a Csillagok háborúja és nem arra, hogy hogyan tudjuk a Battlefieldet átalakítani valami mássá" - tette hozzá a vezető.

 

A Star Wars-rajongók nem a legmegértőbb embercsoport a világon, úgyhogy feltehetően a DICE nem tud majd mindenkinek maradéktalanul megfelelni. Az E3 2015-ös Star Wars Battlefront demón viszont egyértelműen látszott, hogy a fejlesztők mindent elkövetnek, hogy visszaadják az eredeti trilógia - eddig utánozhatatlannak hitt - hangulatát.

A Star Wars Battlefront megjelenés november 17-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Persze, csak ha jó lesz, mert az EA most nem fél halasztani

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)