Hirdetés

A Star Wars Jedi: Fallen Order ingyenes DLC-t kapott

|

Vörös fénykard, új cuccok, és egy arénamód is bekerült a Star Wars Jedi: Fallen Orderbe.

Hirdetés

A hivatalos Star Wars nap örömére bejelentették, hogy izgalmas új tartalmakat kap a Star Wars Jedi: Fallen Order. A Respawn Entertainment elárulta, hogy nem csak egy halom új harci kihívás kerül be a játékba, hanem új kozmetikai cuccokból is kapunk egy csomót. 

Hirdetés

Cal Kestis új gúnyái és BD-1 friss festései is remekül hangzanak (különösen az "Inquisitor Cal" kinézet tűnik izgalmasnak, amihez vörös fénykardszín is jár), de talán egy fokkal jobban megemeli a játék kedvelőinek pulzusát az, hogy egy új arénarendszerrel bővül a Fallen Order. A meditációs pontokon foghatunk bele az újfajta kihívásokba, sőt még saját egyedi összecsapásokat is kitalálhatunk. Mindezért ráadásul egyetlen fillért sem kell fizetünk, hiszen a DLC teljesen ingyenes, és már most elérhető.

Star Wars Jedi: Fallen Order tesztünket ide kattintva olvashatjátok, maga a játék 2019. november 15-én jelent meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)