Hirdetés

A Star Wars Jedi: Survivor fegyvereiről és utazási módjairól mesélt a rendező

|

Érdekes részletek derültek ki a játékmenetről egy interjúnak köszönhetően.

Hirdetés

A Star Wars Jedi: Survivor végre megmutatta magát a nagyközönségnek, és a Fallen Order sikerei után mindenki izgatottan várja a látottakat. A bemutatót követően a Game Informer kollégái készítettek egy interjút a játék rendezőjével, Stig Asmussennel, aki részletezte egy kicsit a Survivor újdonságait.

Kezdésnek elmondta, hogy 5 különböző harci stílust használhatunk majd a fénykardunkkal, és ezek egyike bizony az a keresztvasas megoldás lesz, amit Kylo Rentől láthattunk először.

Hirdetés

Ez a fénykard beállítás nem csak nagyon menő lesz, de egy lassabb és súlyosabb harcmodort tesz majd lehetővé. Ennek ellentétje lesz az "egy fénykard és egy pisztoly" megoldás, ami segítségével távolabbról mérhetünk csapást az ellenfelekre. Asmussen elmondása szerint minden csatánál meg kell majd fontolnunk, hogy melyik lesz épp a megfelelő harci sítlus.

Hozzátette, hogy a Survivorben több szerepet kap majd az utazás. Megmászhatjuk a falakat kábelekkel, nagy távolságokat ugorhatunk át, és akár hátasokat is befoghatunk majd. A kalandjainkban egy új partner, Bode Akuna segít, akinek már-már testvéri köteléke lesz a főhősünkkel.

A Jedi: Survivor 2023. március 17-én érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)