Hirdetés

A Star Wars Jedi: Survivor minden fontos részlete kiszivárgott, még a befejezés is - vigyázzatok a spoilerekkel!

|

A legújabb Csillagok háborúja címhez kapcsolódó spoileres információk kerültek ki az internetre.

Hirdetés

A nagy mozis kasszasikerek világában bizony előfordul, hogy a hivatalos premier előtt kiszivárog egy-egy kópia az internetre (jellemzően valamelyik utómunka-fázisból kerülnek ki a hasonló felvételek, így megeshet, hogy bizonyos vizuális effektek még hiányoznak róla). Az viszont jóval ritkább, hogy egy komplett videojáték szivárogjon ki, de nem példa nélkül való, gondoljunk csak a tavaly decemberi The Callisto Protocolra.

Most is valami hasonló történt, méghozzá EA legújabb AAA kategóriás címével, a Respawn által fejlesztett Star Wars Jedi: Survivorrel, amelynek hivatalos premierje április 28-án lesz, de a játékhoz kötődő spoileres információk (a befejezés, a játék hossza, az új karakterek, a meglátogatható helyszínek és így tovább) már tegnap feltűntek az interneten.

Hirdetés

A kiadó ezért a Twitteren szólította fel az internet népét, hogy lehetőleg ne lőjék le a poént azok számára, akik nem jutottak idő előtt hozzá a játékhoz, hanem csak a megjelenést követően ugranak fejest a kalandba.

Ne spoilerezzetek! Nagyon izgatottak vagyunk, hogy mindenki megismerhesse a #StarWarsJediSurvivor-t a héten! Addig is azt kérjük, hogy legyetek tekintettel másokra és ne posztoljatok spoilereket! És ne feledjétek, BD figyel!

- áll az EA hivatalos Twitter-oldalán.

A kéréshez szívhez szóló módon csatlakoztak a játék fejlesztői is.

"Kedves barátaim, kérlek titeket, hogy ne lőjétek le a játék poénját. Nagyon keményen dolgoztunk, hogy olyasmit hozzunk létre, ami remélhetőleg meglep és elvarázsol mindenkit. Tudom, hogy sokan dühösek lesznek, ha lelövitek a poént, mielőtt játszhatnának a játékkal, számunkra pedig rendkívül elkeserítő lenne ezt látni. Legyetek kedvesek egymáshoz!"

- ezt már Pete Stewart, a Respawn egyik írója tette közzé saját Twitter-oldalán.

Andy McNamara, az EA Star Wars-játékokért felelős vezetője pedig csak annyit írt: "Legyetek tekintettel mások játékélményére! Vigyázzatok magatokra, jedik!"

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)