Hirdetés

A Star Wars Jedi: Survivor utolsó gameplay trailerében Cal Kestis szinte mindenkivel összecsap

|

Pörgős és akciódús lett a Respawn Entertainment legújabb Star Wars játékának gameplay előzetese, amit nálunk magyar felirattal nézhettek meg.

Hirdetés

Igen, nemrég egy sztori trailer is bizonyította már nekünk, hogy a nagy sikerű Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása képes még rátenni pár lapáttal az élményre, de most egy gameplay elemekre építő hangulatkeltő is befutott, hogy minden Cal Kestis bőrébe vágyó gamer szíve hevesebben verjen.

Nyilván álmodozunk arról is néhanapján, milyen király lenne egy élőszereplős sorozat a Star Wars Jedi játékokból, de azért így megjelenés előtt nem nagyon elmélkedünk ezen, hiszen a Survivor láthatóan hangulatban, akcióban és történetben is odateszi majd magát, ismerve elődjét és az eddig látottakat, viszonylag nagy tétben fogadnánk arra, hogy a közönség két kézzel habzsolja majd az élményt.

Hirdetés

De minek is írunk már bármit, amikor ti már régen az itt látható videó lejátszási gomjára tenyereltetek, és a szöveg fekete masszává olvad, akár a mai ebédről is mesélhenénk placeholderként, de megkímélünk titeket a húsvégi menük részletes elemzésétől, inkább nézzük meg együtt Cal Kestis parádés visszatérését:

Az EA április 28-án adja ki a Star Wars Jedi: Survivort, a gépigényről itt olvashattok bővebben. Csatornánkon egyébként szinte minden trailer magyar felirattal nézhető, iratkozzatok fel, akad pár érdekes tartalom!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)