Hirdetés

A Star Wars: Squadrons is a vitatott másolásvédelmet használja

|

A Denuvo által bevédett címeket bojkottáló közönség egy újabb címet véshet fel a listájára.

Hirdetés

Az Electronic Arts ma megjelentette a Star Wars: Squadronst, ami egy érdekes vadhajtásnak ígérkezik a Star Wars játékok között.

Az űrhajós harcokért rajongó tömeg már valószínűleg rég összeizzadta a botkormányát, de aki még nem vette meg a játékot, annak érdemes lehet számításba vennie azt, hogy a Denuvo felel a Squadrons védelméért. Ezt csak azért fontos megemlíteni, mert a kiadó ezt nem tüntette fel a játék Steam aloldalán.

Hirdetés

Ugyan a Denuvo viszonylag keveseknek jelent igazán vásárlást befolyásoló tényezőt, akik már tapasztaltak legálisan vett címnél teljesítményproblémákat, azok nagyon komolyan veszik a másolásvédelmi rendszer kerülését (vagy legalábbis a hangos tiltakozást). A hír egyébként nem kifejezetten meglepő, tekintve, hogy az EA két legutóbbi Star Wars címében (Star Wars Battlefront 2 és Star Wars Jedi: Fallen Order) is a Denuvo felelt a védelemért.

A Star Wars: Squadrons ma jelent meg, és elérhető PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az első tesztek alapján kifejezetten jól sikerült, így bátran belenézhet mindenki, mi is kirepülünk hamarosan a harctérre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)