Hirdetés

A Star Wars: Squadrons szakít a live-service üzleti modellel

|

Ha megveszed a játékot, megkapod a teljes élményt, nincsenek további költségek.

Hirdetés

Az utóbbi években hatalmas trend lett a játék mint szolgáltatás; azaz egy multiplayerre építő alkotás esetében szinte borítékolhatóan számíthatunk szezonális tartalmakra, melyeket nyilván extra pénzért oldhatunk fel. Noha alapvetően nincs bajunk ezzel a struktúrával, amennyiben tényleg minőségi élményt kapunk időről időre, azonban üdítő változatosság lesz a Star Wars: Squadrons esetében egy régimódi üzleti modellt látni.

Hirdetés

A Motive Studios kreatív vezetője Ian Frazer nyilatkozott arról, hogy számíthatunk-e megjelenés utáni tartalmakra az űrszimulátor esetében: 

"[...] azt szeretnénk ha a játékról érződne, hogy egy teljes élményt ad. Nagyjából így: »Te nekünk adsz 40 dollárt, cserébe itt egy játék, amit imádni fogsz. Köszönjük szépen!« Ennyi. Ez nem olyasmi, amit live-service üzleti modell köré építettünk. Úgy csináltuk, hogy teljes és nagyszerű legyen pusztán a saját jogán. Na nem azt mondjuk, hogy soha nem adunk hozzá valamit utólag; úgy gondolom ezt megtehetjük, de nem egy szolgáltatás formájában prezentáljuk majd."

Ez az utolsó mondat valószínűleg arra utal, hogy ha a játék sikeres lesz, akkor érkezhetnek hozzá DLC-k, melyek bővítik a sztorit, vagy új módokat emelnek be a multiplayerbe, de alapvetően Star Wars: Squadrons egy teljes élmény lesz, amit nem módosítgatnak utólag. Ez remek hír, hiszen korábban már azt is megtudtuk, hogy a játék a mikrotranzakcióktól is mentes lesz, úgyhogy a jelek szerint az EA most nagyon ráfeküdt, hogy kiköszörülje a Star Wars: Battlefront 2 loot-boxai miatt a hírnevén esett csorbát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)