Hirdetés

A Star Wars: Squadrons űrhajóit részletesen testre szabhatjuk majd

|

Míg az egyjátékos módban a fejlesztők ragaszkodtak a hagyományos Star Wars kinézethez, addig a multiban szárnyalhat majd a fantáziánk.

Hirdetés

A Star Wars univerzum részletes kidolgozottsága okán általában komoly előírásokat kell figyelembe venniük a fejlesztőknek, ha a filmekben is látható űrhajókat szeretnék megjeleníteni a játékban. Ettől függetlenül Lucas galaxisa a kreativitásnak is rengeteg teret enged, és a jelek szerint a Star Wars: Squadronsban mindkét hozzáállásra láthatunk példát. 

Hirdetés

Az egyjátékos módban minden Star Wars rajongó megtalálhatja a számításait, hiszen mind a Birodalom, mind a Lázadók oldalán autentikus, száz százalékban a kánonhoz hű űrhajókat és vadászgépeket kapunk. Azonban amikor a multis csataterekre toppanunk, már egészen más lesz a helyzet. 

A fejlesztők azt már elmondták, hogy nem lesznek mikrotranzakciók, tehát a játékban található fizetőeszközt, a Glory pontokat csakis az elért eredményeink után kapjuk majd. Ezekből viszont űrsiklónkra különböző, személyre szabható díszítőelemeket vásárolhatunk. Amellett, hogy hajónk külalakját kedvünkre változtathatjuk és mindenféle festésekkel láthatjuk el, pilótáinkat is felöltöztethetjük ruhák, sisakok, kesztyűk és egyéb csecsebecsék segítségével.

A csapat arra is gondolt, hogy a keményvonalas rajongók talán nem szeretnének pink TIE-vadászok és csiricsáré X-szárnyúak között repkedni, ezért a menüben beállíthatjuk, hogy mi a multiban is az autentikus Star Wars kinézethez ragaszkodunk, így nem a személyre szabott járművek jelennek majd meg kijelzőnkön.

A Star Wars: Squadrons október 2-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, így még van pár hetetek eldönteni, hogy milyen festést szeretnétek az űrhajótokon látni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)