Hirdetés

A Star Wars: Squadronsért érdemes lesz előtúrni a PC-s botkormányt

|

A Star Wars: Squadrons fejlesztői bejelentették, hogy PC-re teljes repülőszimulátorokhoz készült kontroller támogatással érkezik majd az űrhajós móka.

Hirdetés

Mivel a repülőszimulátorok jócskán túl járnak már népszerűségük csúcspontján, ezért azok a játékosok, akik beruháznak egy komolyabb botkormányra, árgus szemekkel figyelik, hogy milyen alkotásokban tudnák kihasználni a speciális kontrollert. A repülőgépeknél pedig csak a Csillagok háborúja vadászgépeit lehet menőbb egy ilyen eszközzel csatába vinni, a Star Wars: Squadrons pedig szerencsére megteremti erre a lehetőséget.

Hirdetés

Egy felhasználó Twitteren érdeklődött afelől, hogy a PC-s játékosok vajon használhatják-e az egyéb szimulátorokhoz vásárolt botkormányukat a hamarosan érkező Star Wars kalandhoz. Először kitérő válasz érkezett a fejlesztőktől, azonban végül előálltak a jó hírrel, hogy a Star Wars: Squadrons támogatja majd a PC-s repülőszimulátor kontrollereket, beleértve a HOTAS készleteket, melyek különböző gázkarokat és pedálokat is tartalmaznak a botkormányon kívül. 

Hogy konzolokon mi lesz a helyzet, arról egyelőre még nem kaptunk infót, de annyit azért elárultak, hogy hamarosan pontosítják, mely platformokon melyik modellek működnek majd. A Star Wars: Squadrons október 2-án debütál majd PC-n, PS4-en és Xbox One-on, ráadásul VR támogatást is kap. Már a gépigényt is elárulták a fejlesztők, a pénteki EA Playen pedig mozgás közben is megcsodálhatjuk majd az alkotást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)