Hirdetés

A Star Wars: The Old Republic új kiegésztője a sithekre koncentrál

|

Nemrég egy livestreamben leplezték le a Star Wars: The Old Republic legújabb kiegészítőjét

Hirdetés

Legacy of the Sith címmel érkezik az immár tízéves Star Wars: The Old Republic MMORPG legújabb bővítménye, a BioWare pedig nem várta meg a hamarosan kezdődő EA Play Live-ot, inkább már most bejelentette az új kiegészítőt egy dedikált livestream keretein belül.

A BioWare most egy teljes éven át ünnepelni fog, tíz esztendővel ezelőtt jelent ugyanis meg maga az alapjáték. A jubileum alkalmából érkezik a Legacy of the Sith kiegészítő is, ami az ígéretek szerint a galaxis legsötétebb és legtávolabbi zugaiba kalauzolja el a hűséges játékosokat, akik számos új képességet oldhatnak fel, és harci stílusokat is személyre szabhatják. 

Hirdetés

A sztori szerint a Galaktikus Köztársaság és a Sith Birodalom közötti háború új, még feltérképezetlen régiókba is eljut, Darth Malgus pedig valamiféle ördögi tervek forral mindeközben. Nagy újdonság lesz a karakterek személyes történetének és a játékmeneti stílusnak a teljes szétválasztása.

Mostantól bárki teljes mértékben úgy formálhatja harci stílusát, ahogy csak akarja. Lehetünk például mesterlövész puskát használó Trooper, vagy mindkét kezében fénykardot forgató Sith Inquisitor, sőt még akár a sötét oldal praktikáit is használhatjuk jediként. Érdekesen hangzik.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Új planétaként a Manaan óceánbolygó debütál, amit épp a Sith Birodalom vett invázió alá, itt számos kihívás és feladat vár bennünket. Később a sztori egy Elom nevű bolygóra is elviszi a játékosokat, itt egy ősi sith erőd romjait kell felderíteni.

A romokról készült összes feljegyzést törölték az adatbázisokból, szóval itt valami nagy huncutság húzódhat meg a háttérben. Elvileg itt akar valamit megtalálni maga Darth Malgus is, sőt az is lehet, hogy már rá is bukkant arra az ereklyére, ami megpecsételheti a jedik és sithek sorsát.

Az új kiegészítővel egy új Galactic Season is indul, ezúttal Shadows of the Underworld néven. Ez a szezon nem túl meglepő módon a Star Wars alvilágára koncentrál, a Shadow Syndicate kerül a középpontba.

A Star Wars: The Old Republic - Legacy of the Sith bejelentő livestreamjét alább tudjátok visszanézni. Közel 45 perces anyagról szó, de a rajongóknak így is érdemes végignézni az egész adást, sok érdekességet elárulnak benne a fejlesztők. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)