Hirdetés

A Star Warsba oltott Uncharted újjáélesztése lehet Amy Hennig új játéka

|

Egy pletyka szerint az egyik legfontosabb részletben megegyezik a kukázott Star Wars játék az Uncharted rendezőjének nemrég bejelentett új projektjével.

Hirdetés

A héten jelentette be a Lucasfilm Games, hogy egy új Star Wars-játékot rendelt meg a Skydance Mediától, a projektet pedig nem más vezeti, mint Amy Hennig, aki korábban a Naughty Dog alakulatát erősítette. Nem meglepő, hogy valakinek ettől a hírtől déja vu-je támad, egy friss pletyka szerint pedig ez nem csak a véletlen műve.

Hennig ugyanis korábban az EA kötelékében, az azóta bezárt Visceral Games berkein belül vezette egy, a messzi-messzi galaxisban játszódó kaland fejlesztését. Beszámolók szerint a Ragtag kódnévre hallgató projekt egy Star Warsba oltott Uncharted lett volna, egy friss szivárgás alapján pedig nem kizárt dolog, hogy az új játék ezt az elképzelést próbálja meg ismét megvalósítani.

Hirdetés

Erről egy közösségi médiás szivárogtató tett közzé egy posztot, az AccountNgt nevű fiók mondanivalójára pedig azért figyelnek oda többen, mert korábban már volt néhány pontos előrejelzése. Többek között a Star Wars Eclipse-ről sem csak most nyilatkozott, hanem a bejelentése előtt is írt róla nyilvánosan.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Friss bejegyzésében az szerepel, hogy Hennig és a Skydance új projektje az eredeti trilógia idején (a lázadók és a Galaktikus Birodalom háborújának korszakában) játszódik, ami igaz volt a Visceral égisze alatt fejlesztett Project Ragtagre is. Így véleménye szerint nem kizárt, hogy az új játék tényleg az akkori elképzelések megvalósítására tett új kísérlet, ami kifejezetten jó hír lehet a történetközpontú, moziszerű, egyjátékos kalandok kedvelőinek.

Hogy valóban erről van-e szó vagy egy teljesen új elképzelésre épül majd az egyelőre név nélkül futó játék, azt valószínűleg csak később fogjuk megtudni. Nem kizárt, hogy a leleplezését is megelőzi majd a stúdiónál készülő másik játék bemutatása, a tavaly ősszel bejelentett partnerség keretein belül ugyanis egy Marvel-játékon is dolgozik a Skydance csapata.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)