Hirdetés

A Starfield késése miatt a rajongók összerakták saját változatukat Unreal Engine 5-ben

|

A Bethesda rajongók már tűkön ülnek, hogy belekezdhessenek a sci-fi kalandba, így megálmodták maguknak a saját Starfield verziójukat.

Hirdetés

Enfant Terrible egy nagyon lelkes játékrajongó, aki hobbiból tekergeti az Unreal Engine 5 eszközeit, és hoz össze olyan csodákat, mint például a Cyberpunk 2077 inspirálta videója.

Ezúttal egy csalódások kereszttüzében megjelent játék helyett egy olyan projektet választott, ami még fejlesztés alatt áll. A Starfield ismét csúszni fog, és amíg a Bethesda azon agyalt, hogy hogyan tegye tálalhatóvá a sci-fi szerepjátékát, addig Enfant megvalósította a saját verzióját.

Hirdetés

Erősen kétséges, hogy a Starfield kinézhet-e ilyen jól, tekintettel arra, hogy a játékot a Creation Engine 2 fogja mozgatni, de reménykedni mindig lehet.

A Starfieldet a Bethesda még 2018-ban jelentette be, és már akkor is azzal reklámozta, hogy ez egy "új generációs RPG lesz". Az azóta eltelt években sok minden történt, és sok játék jelent meg. Kíváncsiak leszünk rá, hogy a végtermék meg tud-e majd felelni a saját maga támasztotta elvárásoknak.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)