Hirdetés

A Starfield rajongói egy easter egg alapján sejtik, mikor debütál a játék

|

Hivatalosan annyit tudni, hogy a Starfield megjelenésére 2023 első félévben számíthatunk, de egyesek szerint ki lehetett deríteni a pontos dátumot.

Hirdetés

A Bethesda a 2018-as E3 konferencián jelentette be legújabb IP-jét, a Starfieldet, és a rajongók természetesen azóta izgatottan várják a sci-fi RPG megjelenését. Hosszú idő után idén júniusban kaptunk egy hosszabb videót, amiben látható a játékmenet, illetve megtudtuk azt is, hogy a korábbi tervekkel ellentétben a játék csak 2023 első félévében érkezhet PC-re és Xbox Series X|S-re.

A rajongók mindeközben mindent megtesznek, hogy a lehető legtöbb infót kiderítsék, egy friss felfedezés alapján pedig egyesek azt is megjósolták, hogy pontosan mikor fog megjelenni az RPG.

Hirdetés

A június 12-én bemutatott trailerben egy videós észrevette, hogy egy hajó regisztrációs száma fontos jelentéssel bírhat. Az SV 821 393 szám a 821,393-as szabadalmi bejegyzésre utalhat, ami nem más, mint Orville és Wilbur Wright 1903-ban hitelesített dokumentuma az első repülőgépről.

Az ehhez kapcsolódó Starfield-elméletek szerint már arra is lehet következtetni, hogy mikor fog megjelenni a játék. A szabadalmat a Wright testvérek 1903. március 23-án nyújtották be, vagyis jövő március 23-án lesz ennek a 120. évfodulója. A rajongók szerint ennek nyilvánvaló a jelentősége, és mivel a Bethesda kedveli a sajátos dátumokat (mint pl. a Skyrim 11. 11. 11-es megjelenése), nem lenne meglepő, ha a Starfield debütálásának időpontja jövő március 23., vagyis az amerikai jelölési rendszerben 3. 23. 23. lenne.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mások szerint logikusabb volna, ha nem keverednének az amerikai és az európai jelzések, így lehetséges megjelenési dátum a 2023. június 6., vagyis 6. 6. 23. is.

A Wright testvérek előtti tisztelgés szinte egyértelmű, de furcsa lenne, ha a Bethesda ehhez is igazítaná a Starfield megjelenését. Szerintetek lehet alapja a rajongói elméleteknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)