Hirdetés

A Starfield trailere elárulhatta, hol játszódik a The Elder Scrolls VI

|

Ismerős formát szúrt ki egy szemfüles néző az űrkaland E3-as kedvcsinálójában.

Hirdetés

A hardcore filmrajongók körében már afféle hobbit képez a trailerek boncolgatása, hiszen ezek gyakran jóval többet árulnak el a közelgő produkciókról, mint ahogy az az első megnézéskor fel szokott tűnni. A jelenség persze szépen átszivárgott a játékok világába is, így bizonyára a vasárnap esti Xbox & Bethesda Games Showcase trailereit is sokan fürkészik árgus szemekkel, mindenféle utalásokat kutatva.

Közülük való a szépen csengő Huhwtfbleh nevű Reddit-felhasználó is, aki egy The Elder Scrolls Easter Egget vélt felfedezni a Starfield kedvcsinálójában.

Hirdetés

Ahogy az a beágyazott képen is látható, az űrhajó műszeregységének oldalán rejtőzik egy karcolat, ami felnagyítva kísértetiesen hasonlít Tamriel északnyugati csücskére, egész pontosan High Rockra és Hammerfellre. Kattintsatok a nagyításért, és vegyétek elő a jobbik szemeteket, szükség lesz rá.

Ebből pedig sokan arra következtetnek, hogy ez a régió ad majd otthont a The Elder Scrolls VI cselekményének. Mint ismeretes, a TES-széria következő részéről eddig csak egy berepülős teasert láttunk (azt is még a 2018-as E3-on). A félperces filmet a vadregényes, sziklás hegycsúcsok látványa uralta, ami miatt High Rock már eddig is népszerű tipp volt a folytatás lehetséges helyszínei között.

A Bretonoknak otthont adó terület egyébként a The Elder Scrolls: Arenában, a második epizód Daggerfallban, valamint egy mobiljátékban és a The Elder Scrolls Online-ban tűnt fel korábban. Hammerfellel nagyjából ugyanez a helyzet, azzal a különbséggel, hogy a Redguardok hazája 1998-ban egy borzalmas spin-offot is kapott.

Szerintetek tényleg ezek a régiók bukkantak fel a Starfield trailerén, vagy csak Huhwtfbleh gondolja túl a dolgot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)