Hirdetés

A Starfieldben kétszer annyi dialógus lesz, mint a Skyrimben

|

Most vagy egy nagyon erős sztorit kapunk, vagy valaki túlmagyarázza a semmit.

Hirdetés

A Bethesda is ott volt az idei Tokyo Game Shown, ahol Todd Howard mesélt ezt-azt a Starfieldről. A kiadó következő AAA projektje egy sci-fi szerepjáték lesz, egy hatalmas bejárható világgal, amit a fejlesztők csak úgy írtak le, mint egy "űrben játszódó Skyrim".

Mivel szerepjátékról van szó, így persze a történet is központi szerepet kap majd. Todd előadása szerint a sztorit 150 000 sornyi párbeszédből fogjuk megismerni.

Hirdetés

Az előadáson Todd elárulta, hogy 150 000 sornyi dialógust fordítottak le Japán nyelvre az ottani rajongók kedvéért, amiből az is kiderült, hogy a játékban kétszer annyi szövegelés lesz, mint a Skyrimben. Az Elder Scrolls V-ben összesen 60 000 sornyi dialógus volt.

A sorok és a szavak számát általában összekötik a történetmesélés mélységével, de a Mass Effect 3 például 40 000 sorban is összetudott hozni egy nagyon komoly sztorit és karakterközpontú történetmesélést. Meglátjuk, hogy a Starfield esetében mire lesz jó ez a rengeteg szócséplés.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)