Hirdetés

A State of Decay 2 kezd felnőni az új konzolokhoz

|

A játék látványosan jobban fut Xbox Series konzolokon, de most tartalmi újdonságokat is hozott az Undead Labs aktuális frissítése.

Hirdetés

State of Decay 2 ideig-óráig élvezetes szórakozást nyújt a túlélőjátékok szerelmeseinek, ráadásul a megjelenés óta elérhetővé vált a bővített és továbbfejlesztett verzió, a Juggernaut Edition is, amely egy csomagba gyűjti az összes kiegészítést, frissítést és cross-play funkciót is kínál.

A PC-re és Xbox One-ra elérhető zombis akciójáték a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően Xbox Series S és Series X konzolokon is játszhatóvá vált, lényegesen jobb teljesítménnyel és szebb látvánnyal (tehát 4K 60fps mellett az erősebb konzolon) futtattuk, de hivatalosan csak a napokban kapta meg azt a patchet, amivel az újgenerációs élményt nyújtja.

Hirdetés

Az új State of Decay 2 update-nek köszönhetően a játék megkapta az Xbox Series optimalizációkat: gyorsabb töltési időre, fejlettebb világra és árnyékokra, valamint további grafikai fejlesztésekre számíthatnak a rajongók, továbbá mindkettő konzol tartja a 60 fps-t, a Series X pedig 4K-ban teszi mindezt, az S 1440p-ben, de stabilan fut.

Vicces, hogy az elmúlt napokban a játék visszakerült az Xbox One játékok közé, pedig már korábban az X|S optimalizációs plecsnivel ellátott szakaszban díszelgett (és tényleg látványosan jobban futott, mint korábban One X-en), tehát mehetett egy kis kavarás, mi most vizuálisan nem érzékeltünk semmilyen érdemi változást a frissítéssel, de tartjuk magunkat a hivatalos narratívához. 

A tartalom viszont tényleg most lett több: minden platformra megérkezett az új nehézségi szint, a Lethal, ami csökkenti az erőforrások számát, nagyobb sebzést ad az ellenfeleknek és megnöveli a vérpestis halálosságát is, ugyanis az élőhalottak fertőzése még gyorsabban terjed.

Ezeket az új elemeket egyébként felhasználhatjuk egyéni nehézségi szint létrehozásához is, továbbá a trófeavadászok új achievementekre vadászhatnak. Az update részét képezi a Stay Frosty Pack is, ami több mint egy tucat új tárgyat tartalmaz, ezeket új kihívások teljesítésével lehet megszerezni. 

A State of Decay 2: Juggernaut Edition elérhető az Xbox Game Pass részeként, de beszerezhetitek a Steamről és az Epic Games Store-ból is. Érdemes kipróbálni, amíg a State of Decay 3-ra vártok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)