Hirdetés

A Steam Deck legnépszerűbb játéka kevesebb, mint 1000 forintba kerül

|

A számtalan jobbnál jobb cím közül egy apró indie csoda emelkedett ki, amit a mai napig tömegek játszanak.

Hirdetés

A Steam Deck a Valve szerint márt többezer játékot képes kezelni, de ez úgy tűnik, hogy annyira nem érdekli a konzol tulajdonosait. Az apró gamer gépet a többség jelenleg arra használja, hogy az elmúlt hónapok legsikeresebb indie mókáját pörgesse.

A népszerűségi listát ugyanis a Vampire Survivors vezeti, ami a cikk írásának pillanatában olyan 960 forintnyi euróba kerül. Nem rossz befektetés első Steam Deckkes játéknak.

Hirdetés

A lista többi szereplője már kevésbé meglepő. A Cult of the Lamb hatalmasat ment a megjelenése óta, az Elden Ring sikereiről pedig már beszéltünk eleget. A jó hír, hogy sokan a Marvel's Spider-Man Remastered verzióját és pörgetik a platformon, ami azt jelenti, hogy a többség tökéletesen játszhatónak ítélte az Insomniac csodáját az apró gépen is.

Ahogy egyre többen kapják majd kézhez az első Steam Deckkeket, úgy valószínűleg egyre változatosabb lesz a lista, de az már most is látszik, hogy a Valve kézikonzolja sikerrel nyomta a játékipar nagyjait a gamerek kezébe.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)