Hirdetés

A Steam érkezik Macre - majd utána Linuxra is?

|

Már az is kellőképp érdekes hír volt, hogy a Steam elérhető lesz majd Mac alól is...

Hirdetés

A Mac változathoz a Valve állítólag olyan címeket portol, mint a Left 4 Dead 2, Team Fortress 2, Counter-Strike, Portal, és a Half-Life. Ezek hamarosan natív Mac kóddal meg is jelennek majd.

Azonban éles szemű bloggerek kiszúrták, hogy a Steam Mac béta változat indító szkriptjében Linuxokra való utalások is vannak. Ezt az Engadget munkatársai is ellenőrizték. Ugyanez a blog nemrégiben épp elég bizonyítékot talált arra, hogy a jövőben a Valve Source engine-je Linux kompatíbilis is lesz - bejelentésről egyelőre szó nincs, egyelőre már az is szenzáció - és jól megbolygathatja az asztali számítógépes videójáték piacot, hogy a Steam Mac-et is szolgáltatni fog.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)