Hirdetés

A Steam karácsonyi vására több ezer akciós játékot ígér

|

Megjöttek a részletek az idei téli buliról: már tudjuk, hogy mettől meddig tart majd az áreső.

Hirdetés

A Steam riválisai már beindították a karácsonyi szezont, de a Valve ki akarja várni a megfelelő pillanatot, ami szerintük december 22-én (vagyis holnap) lesz. Akkor indul ugyanis a téli vásár, mely során az ízelítő szerint több ezer játékot terveznek leárazni.

Egyelőre nem kaptunk konkrét listát, de az eseményt bejelentő videó már belengetett pár címet, melynek címkéit jelentősen lenyesik majd. Ezek között viszonylag friss játékok is vannak, mint például a Sonic Frontiers.

A bejelentő anyagban felbukkant még a Cyberpunk 2077, a Dying Light 2, a Control, a Hades, az Elden Ring, az Elite: Dangerous, a Monster Hunter Rise és sok más cím is.

Hirdetés

A téli akciókat belengető videó egy nagy kollázzsal ért véget, amin egy rakat borítókép volt, de valószínűleg még az is messze van a teljes képtől, nézzétek meg:

Készítsétek a pénztárcáitokat mert a Valve a december 22-től január 5-ig erősen igénybe veszi majd őket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)