Hirdetés

A Steam új slágerjátékában benzinkutat vezethetünk

|

Csak olyan játékok tudták legyűrni a toplistán, mint a Deathloop.

Hirdetés

Mindig van valami, amit felkap a közösség a Steamen, sokszor a streamereknek köszönhetően. Nagyot ment az Among Us, a Valheim, a Phasmophobia és a Lawn Moving Simulator is - utóbbinak egy ideig például több nézője volt Twitchen, mint a Call of Duty: Warzone-nak. A legújabb sláger is a semmiből bukkant fel, és a koncepciója sem bonyolultabb a fűnyíró szimulátorénál, ugyanis egy benzinkutat kell benne menedzselnünk, kiszolgálnunk a kuncsaftokat és fejleszteni a bizniszt. 

Hirdetés

A Gas Station Simulatorban egy lepusztult üzemanyagtöltő állomás felett vehetjük át az irányítást, amit bizony kezdő vállalkozóként fel kell virágoztatnunk. A játékmenet során folyamatosan bővítenünk kell a szolgáltatásainkat, miközben az ügyfelek igényeivel is kénytelenek vagyunk lépést tartani. A szimulátor magában foglalja a benzinkutas lét minden elemét, így többek között autókat tankolhatunk, a pénztárnál tevékenykedhetünk, alkalmazottakat vehetünk fel, söprögethetünk, falat festhetünk, kivihetjük a szemetet, sőt a műhelyben szerelhetünk is, a feszültséget pedig kosarazással is levezethetjük. 

A Gas Station Simulator sikerét jól mutatja, hogy az új megjelenések közül egyedül a Deathloop és a Timberborn tudta legyűrni, volt olyan is, amikor 5619 játékos játszotta egyidejűleg. A benzinkút-szimulátor már elérhető PC-re a Steamen, és van hozzá demó is, ha kipróbálnátok megvétel előtt. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)