Hirdetés

A Stray-ben egy robotokkal teli világot fedezhetünk fel macskaként

|

Nem csak PlayStation 5-re készül a Stray, a BlueTwelve Studio ígéretes macskás sci-fi játéka.

Hirdetés

A PlayStation 5 eseménye rengeteg izgalmas bejelentést tartogatott, amelyek között AAA-címek és indie csodák egyaránt helyet kaptak (összeszedtük mindent, a linken keresztül átfuthatjátok, de akár meg is hallgathatjátok, hogy melyik tíz PlayStation 5-ös játékot várjuk a legjobban). Köztük van az erősen a Love, Death + Robots Three Robots című kisfilmjére emlékeztető Stray is. 

Hirdetés

Ebben egy macskát irányítunk a jövőben, aki egy robotokkal teli világban él. A játékról egyelőre nem sokat tudni, de az biztos, hogy a videóban látható neonfényben fürdő városban kóborolhatunk majd a magányos, családjától elszakadt cicával és robottársával, egy B12 nevű drónnal, a feladatunk pedig az lesz, hogy megfejtsünk egy ősi rejtélyt, hogy elhagyhassuk ezt a rég elfeledett várost.

Az Annapurna Interactive kiadásában és a BlueTwelve Studio fejlesztésében készülő játék PC-re és PlayStation 5-re is meg fog jelenni, valamikor 2021-ben. Nektek hogy tetszik a trailer alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)