Hirdetés

A Stray után újabb cicás játék hódíthat

|

A Gori: Cuddly Carnage egy macskás gördeszkás-slasher lesz. Jól hallottátok.

Hirdetés

Az interneten fellelhető cicás tartalmak mennyiségét látva nem kell hozzá Sherlock Holmesnak lenni, hogy rájöjjünk, hatalmas üzlet van a macskaimádókban, az Annapurna Interactive pedig ki is harapott egy jó nagy szeletet ebből a tortából a Stray című videojátékával, amelyben a távoli jövőben terelgethetjük a cirmost. A közösség azonnal rákapott a koncepcióra, modok tömkelege készült (még Garfieldot is belerakták!), és átmenetileg a kutyák is félretették az ellenszenvüket

Bár azóta megpróbáltak más cuki állatos játékok magukra terelni a figyelmet (mint a fegyvert cipelő mókus), azonban a The Game Awards jelölései jól mutatják, hogy a Strayt egyhamar nem lehet kiverni a fejekből. Maximum akkor, ha egy hasonló cicás projekt fut be, mint amilyen az alábbi is. 

Hirdetés

Az Angry Demon Studio fejlesztésében és a Wired Productions kiadásában jön ugyanis a Gori: Cuddly Carnage, amelyben egy badass cicust kaphatunk a kezünk közé. A Stray főhősével szemben Gori nem éri be felfedezéssel, komolyan kiveszi a részét az intenzív harcokból, és teszi mindezt egy olyan lebegő gördeszkán akrobatikázva, hogy Marty McFly beájulna. A készítők skate 'n' slash-ként hivatkoznak a neonfényes, futurisztikus világban játszódó cicaharcra, amelyben elfajzott egyszarvúakat apríthatunk halomra. Ti is erre vágytatok, ugye?

A Gori: Cuddly Carnage PC-re (Steamen), valamint PlayStation, Xbox és Nintendo Switch konzolokra is be fogja dorombolni magát, de hogy mikor, arról csak annyit árult el a fejlesztőcsapat, hogy "amint az egyszarvúak megengedik". Minden világos. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)