Hirdetés

A Street Fighter 6 nyílt bétával készül a megjelenésre, végre kiderültek a részletek

|

Már csak néhány hét és végre megjelenik a Capcom eddigi legnagyobb verekedős játéka. A Street Fighter 6 le akarja tarolni a piacot, de ehhez hibátlan indításra lesz szüksége.

Hirdetés

A Street Fighter 6 eddig meglehetősen ígéretes verekedős címnek ígérkezik. Kapni fogunk egy hatalmas, nyílt világú sztorimódot a World Tourral, és egy izgalmas karakterekkel megtömött, rengeteg játékmóddal megszórt kompetitív részleget a Battle Hubbal. A nyílt bétában az utóbbit tesztelhetjük.

Két zárt béta és egy demó után a Capcom most egy utolsó tesztkörre hív meg minden érdeklődőt. A PC-s, Xbox Series X/S-es és PS5-ös harcosok jövő hétvégén mind kipróbálhatják az 1v1 verekedős módot 6 választható karakterrel.

Hirdetés

A nyílt bétát a fenti platformok tulajdonosai május 16-án, reggel 7-től kezdődően tölthetik le, a szerverek pedig május 19-én, reggel 7-kor indulnak. A béta pontosan május 22-én, reggel 7-ig pörög majd, ami után lelövik a tesztverziót, és a begyűjtött adatokkal a hónuk alatt a Capcom szerverfejlesztői felkészülnek a június 2-án esedékes megjelenésre.

A bétában egyébként a Battle Hub részleg lesz csak elérhető 6 választható karakterrel, akikkel jelentkezhetünk majd rangsorolt vagy rangsorolatlan meccsekre és nyílt versenyekre.

A Street Fighter 6 megjelenése 2023. június 2-án lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)