Hirdetés

A Stronghold: Warlords-ban akár tigrisekkel is védhetjük a várunkat

|

A Firefly Studios egy közel 10 perces videóval lepett meg minket, ami bemutatja, hogy milyen csapdákat vethetünk be egy ostrom során.

Hirdetés

Manapság nem igazán örvendenek túl nagy népszerűségnek a fejlesztők körében az RTS-ek, ezért is örülhetünk annak, hogy ősszel érkezik egy ilyen műfajú játék, ami ráadásul egy legendás széria legújabb felvonása lesz. A Stronghold: Warlords pedig egyelőre remek választásnak tűnik az önjelölt stratégák számára.

Hirdetés

Közzétett egy videót a Firefly Studios, amin azt nézhetjük meg, hogy milyen lehetőségeink lesznek erődünk megvédésére. Megjelenéskor összesen hat különböző megoldást vethetünk majd be ostrom közben, amelyekkel elég szép kárt tehetünk a támadó seregben. A megfelelő védelem érdekében nyilván fontos lesz falakat építenünk, de bőven adódik lehetőségünk arra, hogy még időben megállítsuk a várunk felé masírozó katonákat.

A ketrecekbe zárt tigrisek például kifejezetten hatékony védelmi módszernek tűnnek, habár nem árt majd óvatosnak lenni, hiszen ezek a vadállatok saját embereinkre is simán ráronthatnak. Akad olyan csapda is, amit manuálisan kell aktiválnunk, hiszen a puskaporcsík csak akkor fog kárt tenni a támadókban, ha tüzes nyíllal vagy valami mással meggyújtjuk azt.

Ha kíváncsiak vagytok még több apróságra a várvédelmet illetően, feltétlenül nézzétek meg az alábbi videót!

A Stronghold: Warlords szeptember 29-én jelenik meg PC-re. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)