Hirdetés

A Subnautica: Below Zero a vártnál több platformra is befuthat

|

Az ESRB valószínűleg a kelleténél korábban szólta el magát, így kiderült, hogy a Subnautica: Below Zero jó eséllyel jön minden régi és újgenerációs gépre.

Hirdetés

Ha hihetünk a korhatár besorolásért felelős szervezetnek, akkor a Subnautica: Below Zero egy rakat konzolon lesz játszható. Az ESRB oldalán ugyanis felbukkantak jelölések PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X és Xbox Series S gépekre vonatkozóan is. Eddig úgy tudtuk, hogy a játék csak PC-re és Nintendo Switchre érkezik, de ezek szerint az Unknown Worlds Entertainment csapatának ennél komolyabb ambíciói voltak.

A Subnautica: Below Zero a 2014-es sikerjátéknak, a Subnauticának közvetlen folytatása. Az Early Access verzió 2018. januárjában jelent meg PC-re, de a konzolos oldalról eddig szinte semmit sem tudtunk.

 

Hirdetés

Sajnos megjelenési dátumok tekintetében most sem lettünk okosabbak, mivel az ESRB oldala időpontokat nem biztosított.

Az ESRB nem kifejezetten szokott foglalkozni azzal, hogy az adott játék bejelentése megtörtént-e már vagy sem, mivel az ő dolguk a besorolás, amit a fogyasztók tájékoztatásának kedvéért mielőbb nyilvánosságra szoktak hozni. Mi pedig nagyon hálásak is vagyunk ezért, most van okunk reménykedni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)