Hirdetés

A Subnautica fejlesztői ismeretlen vizekre eveznek következő játékukkal

|

Az Unknown Worlds lecseréli a túlélőjátékok világát valami nyugisabbra.

Hirdetés

Kevés olyan csalóka játék van, mint amilyen a Subnautica. Elhiteti veled, hogy a következő órákban egy relaxáló élményben lesz részed, aztán a tenger mélyén a legváratlanabb pillanatokban támad meg az élővilág valamely képviselője, amelyik még nem lakott jól. De pontosan ezért olyan izgalmasan rejtélyes az Unknown Worlds túlélőjátéka.

Nemrég kapott egy önálló kiegészítést is Below Zero címmel, hogy az összképbe behozza a fagyot és a szárazföldet is. A Below Zero egyértelművé tette, hogy a fejlesztőknek van még mit mesélniük, ugyanakkor a következő projektjük mégsem a Subnautica 2 lesz. 

Hirdetés

A csapatot tavaly ősszel felvásárolta a dél-koreai Krafton, amihez a PUBG franchise és a TERA is tartozik, a vállalat legújabb közleménye alapján pedig az Unknown Worlds legközelebb egy körökre osztott stratégiával jelentkezik, ami egy sci-fi világban kap helyet, és jelenleg Project M kódnéven fut. A titokzatos projekt várhatóan még idén elrajtol Early Access-címként, akárcsak a PUBG franchise-t bővítő The Callisto Protocol, ami egy túlélőhorror a Striking Distance Studios fejlesztésében. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Krafton egyúttal leplezte új programját is "The Potential" néven, amellyel célja aktívan behatolni olyan új területekre, mint a deep learning, a Web 3.0, az NFT, a VR és egyebek. Ami az NFT-t illeti, manapság szinte minden ezzel kapcsolatos próbálkozás hamvába holt ötletként indul vagy éppen hatalmas indulatokat szít, szóval ennek sem jósolunk nagy jövőt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)