Hirdetés

A Succubus ingyenes halloween témájú tartalmait most, a konzolos kiadást csak később kapjuk meg

|

A horrorrajongók kedvenc napjának megünnepléséből a Madmind Studios vérben, belsőségekben és genitáliákban tocsogó alkotása kiveszi a részét.

Hirdetés

Mostantól vigyorgó töklámpások és a magasban szálló seprűs boszorkányok varázsolják otthonosabbá a kénköves poklot, ami azt jelenti, hogy a Succubus sokkoló világába (tesztünket itt találjátok) is megérkezett a halloween. Arról, hogy ezt a világ legtermészetesebb dolgának tartjuk, az ünnepi témákban rejlő profitszerzés lehetőségét már évekkel ezelőtt felismerő játékipar tehet.

Jelentjük, a kondicionálás bevált, hiszen már mindannyian tudjuk, hogy a karácsonyhoz közeledve rénszarvasok, feldíszített fenyőfák, ho-ho-hózó Mikulások lepik el a játékokat, míg húsvétkor húsvéti tojások és a kitojásukra teljesen alkalmatlan nyuszikák (én már csak tudom, a két bogyószóróm még sosem lepett meg nemhogy festett csirketojással, de gyári színezésűvel sem az évek során) özöne várható.

Hirdetés

Mivel a Succubus még egy hónapos sincs, ezért a halloween az első ünnepi tematika, ami szerint a Madmind Studios átszabhatta egy kicsit a horrorjáték arculatát. A kozmetikai beavatkozás eredményéről az alábbi videót megtekintve győződhettek meg.

Ezzel párhuzamosan ingyenes tartalmakkal is kedveskednek nekünk a fejlesztők, már az általunk irányított succubust is halloweeni szerelésbe öltöztethetjük, ami az ő esetében ruhanemű helyett testfestést takar, tehát nem különbözik sokban a Twitchen érvényesülni próbáló tartalomgyártók egy jól körülhatárolható csoportjától.

Apróbb javításokról is hírt adott a csapat (például végre eltűnik az egérkurzor, ha kontrollerrel játszunk), és bejelentette, hogy a következő patch már a Succubus stabilitását és teljesítményét  kívánja fokozni. De talán ennél is izgalmasabb, hogy kiderült, a portolásra szakosodott Console Labs jóvoltából 2022 folyamán minden releváns konzolra (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch) befut a testiséget fókuszába állító horror. Eközben pedig a Madmind egy sor ingyenes és fizetős DLC-n fog dolgozni.

A végére hagytuk, hogy a mai naptól egészen november elsejéig a Steamen és a GoG.com oldalán is csomagban akciós a Succubus, az imént bemutatott Halloween Update mellett hozzácsapják a játék zenéit is. Az utóbbiakat a Budapest Scoring Orchestra játszotta fel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)