Hirdetés

A Suicide Squad: Kill The Justice League feje tetejére állítja az Arkham-univerzumot

|

A Suicide Squad: Kill The Justice League tényleg az Arkham széria furcsa, kooperatív folytatása lesz, de elég sokat kell még várunk rá.

Hirdetés

Valami nagyon nincs rendben Supermannel, ugyanis gond nélkül darabokra robbant kedves és ártatlan katonákat Metropolis kellős közepén. Éppen ezért őt, illetve az egész Igazság Ligáját le kellene gyűrnie valakinek, erre pedig az X különítmény, vagyis ismertebb nevükön a Suicide Squad lesz a legalkalmasabb formáció - bármennyire is furcsa ez. 

Hirdetés

A DC FanDome-on végre megmutatták nekünk Suicide Squad: Kill The Justice League-et. A külső nézetes lövölde csak 2022-ben fog megjelenni PC-re, Xbox Series X-re és PlayStation 5-re, úgyhogy nem árt türelemmel készülni a Rocksteady új játékának érkezésére. Az első előzetes alapján négy főszereplővel kell számolnunk: Harley Quinn, Deadshot, King Shark és Captain Boomerang indul el levadászni a valószínűleg agymosott szuperhősöket.

Fontos megjegyezni, hogy a Gotham Knightsszal ellentétben a Suicide Squad: Kill The Justice League az Arkham játékok univerzumában játszódik majd, szóval számíthatunk benne régi ismerősökre is. Kiderült továbbá, hogy ha úgy tartja kedvünk, akkor egyedül is játszhatunk (ekkor az MI veszi át az irányítást a társak felett, és szabadon váltogathatunk a karakterek között), vagy akár a pajtásokkal indulhatunk levadászni a Liga tagjait Metropolis nyílt világában. Mind a négy főszereplő teljesen eltérő képességekkel, valamint számos testreszabható fegyverrel rendelkezik.

2022-ig még sokat mesélhetnek nekünk a játékról, kíváncsian várjuk a további részleteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)