Hirdetés

A Summer Game Fest naptárjába már bekerültek az első programok

|

A Summer Game Fest programban helyet kapott egy ismeretlen játék leleplezése és a Cyberpunk 2077 is.

Hirdetés

Pár napja derült ki, hogy a The Game Awards szervezői, azaz Geoff Keighley és csapata Summer Game Fest néven összefognak számos online eseményt, amellyel az E3-at tervezik kiváltani. Keighley-ék azt ígérték a bejelentéskor, hogy a legnagyobb kiadók újdonságait mutatják be nekünk, most pedig néhány részlettel közelebb kerültünk ahhoz, hogy ez mit is jelent pontosan.

Hirdetés

Felkerültek ugyanis az első olyan események a Summer Game Fest honlapjára, amelyet ez a kezdeményezés fog össze: a sort május 7-én az Inside Xbox nyitja, ahol külsős fejlesztők játékait láthatjuk majd mozgásban (ott lesz például az Assassin' Creed Valhalla is). Május 12-én egy titokzatos játékot leplez le Geoff Keighley, június 9-től 14-ig a Steam Game Festival: Summer Edition veszi át a stafétát, majd június 11-én jön a Cyberpunk 2077 stream és a digitális EA Play

Júliusban egyelőre csak a TennoCon 2020 lett feltüntetve, a hónap 11. napján mesél majd róla a Digital Extremes, hogy mit tartogat a WarFrame jövője, míg augusztusnál jelenleg kizárólag a Summer Game Fest záróeseménye, a Gamescom: Opening Night Live szerepel augusztus 24-i dátummal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)