Hirdetés

A Super Mario Bros Wii eladásai túlszárnyalják a Modern Warfare 2-ét

|

Reggie Fils-Aime a GameTrailers TV Nintendo különkiadásában azt állította, hogy a New Super Mario Bros Wii-ből több darabot adnak el, mint a Modern Warfare 2-ből összesen.

Hirdetés

Az úriembernek van humorérzéke, viszont nagyon sűrűn fogunk pislogni, hogyha tényleg beteljesül az, amit állított. A New Super Mario Bros Wii csakis Wii exkluziv, de Reggie szerint még így is többet adnak el belőle, mint a Modern Warfare 2-ből az összes platformon, amire megjelenik.

Szerinte szoros verseny lesz, és mindenképpen ki fogja próbálni a Modern Warfare 2-t is. Rendkívül érdekes mindezt hallani, hiszen a New Super Mario Bros Wii közel sem kapott világszerte akkora reklámot, ennyi botrányt, mint az MW2, de tudjuk, Mario alapból is mennyire népeszerű, szóval nem kell még külön reklámozni. A japánok biztos viszik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)