Hirdetés

Hamarosan bemutatkozik a Super Meat Boy fejlesztőinek új játéka

|

A Team Meat egy teaser videóval készít fel mindenkit új címükre, amit a PAX Prime alatt mutatnak majd be.

Hirdetés

A Super Meat Boy rajongók izgatottan várják, hogy mivel rukkol elő legközelebb a Team Meat, de a mostani teaserből kiindulva mondhatjuk, hogy valószínűleg nem azt kapják majd, amire számítottak. Érkezik A Voyeur for September.

Első ránézésre a furcsa videóban csak egy hétköznapi házat, és az ott történő teljesen átlagos dolgokat láthatjuk. Már egy weboldala is van a játéknak, de ott egyelőre csak a videó várja az érdeklődőket. Többet csak a PAX Prime után tudunk majd meg, bár az már kiderült az Indie Megabooth weboldalának hála, hogy a játék PC-re, Mac-re, Linux-ra, iOS-re és Androidra is érkezik.

Vannak, akik szerint a A Voyeur for September cím a Super Meat Boy Forever anagrammája. Ti milyen játékra számítotok a fenti videó alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)